Polițistul sexy din Vaslui a fost condamnat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Patrichi a fost adus la Tribunal cu cătușe pe mâini
Alin Patrichi a fost adus la Tribunal cu cătușe pe mâini

Alin Remus Patrichi, de 28 de ani, poliţistul care în toamna anului trecut a fost destituit după ce s-a lăsat fotografiat făcând striptease şi jucându-se cu pistolul din dotare la petrecerea de majorat a iubitei sale, a fost condamant la 5 ani de închisoare.

Sentința a fost dată astăzi de judecătorii Tribunalului Vaslui care l-au găsit vinovat pe Patrichi, el fiind condamant la 5 ani pentru proxenetism și trafic de minore în formă continuată.

Patrichi era acuzat de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) Vaslui că ar fi racolat mai multe tinere din oraş şi localităţile limitrofe pe care le-ar fi obligat să se prostitueze.

Potrivit anchetatorilor, reţeaua de prostituţie s-a dezvoltat în perioada 2009-2010, timp în care Alin Patrichi era angajat al Poliţiei Vaslui, în cadrul Biroului de Ordine Publică. Mai mult, procurorii susţin că de serviciile minorelor trimise la produs de Alin Patrichi s-ar fi bucurat mai mulţi poliţişti şi jandarmi.

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs în termen de 10 zile.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite