Poliţiştii vasluieni riscă să nu mai poată duce anchetele la bun sfârşit! Vezi aici motivul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cauza a mii de analize neplătite comandate, într-un an, Serviciului de Medicină Legală, poliţiştii vasluieni riscă să nu mai poată afla rezultatele autopsiilor sau alcoolemiilor.

Mai mult, Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui este hotărât să dea în judecată Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui pentru datoriile care se ridică la 1,2 milioane de lei.

„În primăvara acestui an, am avut o întâlnire de conciliere cu cei de la IPJ, în care şi-au recunoscut datoriile, luându-şi atunci angajamentul că, până în toamnă, le vor achita. Ultima factură achitată este pe octombrie 2011, iar în momentul în care se va împlini un an de la ultima plată, vom proceda în consecinţă, adică vom da în judecată instituţia. Poliţia trebuie să înţeleagă că şi spitalul, la rândul lui, este în imposibilitatea de a-şi achita facturile către furnizorii de reactivi şi materiale sanitare folosite la expertizele medico-legale", a declarat directorul economic al spitalului, Neculai Sorescu.

Reprezentanţii IPJ spu că îşi vor achita aceste restanţe financiare în funcţie de repartiţiile bugetare pe care le vor primi de la Ministerul Administraţiei şi Internelor.

„Ultima plată către Serviciul de Medicină Legală Vaslui s-a făcut în luna martie a acestui an, atunci când s-a virat în contul spitalului suma de 135.980 de lei. La această dată, IPJ Vaslui are de achitat 1.230.000 de lei pentru expertizele medico-legale efectuate", a precizat Loredana David, repsonsabilul mass-media din cadrul IPJ Vaslui

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite