Poliţia Comunitară din Vaslui implicată într-un nou scandal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce săptămâna trecută şeful Poliţiei Comunitare a refuzat să stea de vorbă cu reporterii ziarului „Adevărul de Seară" care au prezentat „performanţele" instituţiei de la înfiinţare, atrăgând după sine nemulţumirea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) şi a vasluienilor, şeful insituţiei, Laurenţiu Turbatu, a recurs la acelaşi gest, el fiind implicat într-un nou scandal.

Unul dintre proiectele de pe ordinea de zi a ultimei şedinţe a Consiliului Local care se referea la noua organigramă a Poliţiei Comunitare din Vaslui după disponibilizări a scos în evidenţă un alt scandal în care este implicată conduceea Poliţiei Comunitare. Doi dintre consilierii locali au adus acuze grave şefului "comunitarilor". Mărul discordiei au fost  rudele lui Laurenţiu Turbatu, deoarece acestea nu se regăsesc printre cei 40 de angajaţi care au fost concediaţi. Noua structură a instituţiei arată că Turbatu şi-a păstrat în câmpul muncii pe soţia, fratele, cumnaţii, finii şi pe alţi câţiva consăteni de-ai săi.

"Nu mi se pare moral ce se întâmplă. Din câte se vede, soţia, fratele şi alte câteva rude nu au fost afectate de restrângerile de personal. Nu contest profesionalismul acestora, poate chiar îşi fac treaba, dar se crează o imagine negativă. CL nu este bine să încurajeze aşa ceva", a spus consilierul liberal Florin Ciurariu. Acesta a fost completat şi de democrat liberalul Marius Arcăleanu.

Citiţi şi: 40 de vasluieni cu epoleţi, concediaţi

"Sunt de aceeaşi părere cu domnul Ciurariu. Nu este normal ce se întâmplă. Oare dintre cei daţi afară chiar nu era unul care să merite să rămână pe post? Ca o sugestie, ar fi bine să nu încurajăm astfel de practici, pentru că fac rău instituțiilor, atât celor publice, cât și celor private", a adăugat şi acest consilier.

Citiţi mai multe detalii în ziarul Adevărul de Seară de astăzi

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite