Plictisiţi sau neputincioşi?! Sportul- FC Vaslui (0-1)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasluiul a învins Sportul Studenţesc la capătul unui meci insipid şi plictisitor. Asta înseamnă că elevii antrenaţi de Viorel Huzo au marcat primul lor gol împotriva studenţilor într-o partidă din Liga I.

Ceaţa a fost prezentă nu numai pe teren, ci şi în mintea jucătorilor. Meciul a abundat în greşeli tehnice şi pase date la adversar, iar ocaziile de poartă au lipsit cu desăvârşire. În aceste condiţii, a rezultat o partidă anostă, mult sub nivelul Ligii I. De la plecarea lui Tibor Selymeş de la cârma „studenţilor", aceştia nu se mai regăsesc şi, cu o singură excepţie (victoria cu 2-0 cu „U" Cluj), contabilizează înfrângere după înfrângere.

Nici Viorel Moldovan şi nici Florin Tene nu au reuşit să revitalizeze o echipă care este în moarte clinică de nouă etape. Nici jocul echipei nu dă speranţe că pe viitor se poate schimba ceva în bine.

Prima repriză a meciului Sportul - Vaslui poate fi catalogată drept una dintre cele mai slabe din actualul campionat, singurul lucru notabil fiind şutul de la 35 de metri al lui Tibi Bălan care s-a oprit în braţele lui Kuciak. Mult prea puţin din partea celor două echipe cu pretenţii diferite: una de cupele europene şi alta care vrea să „supravieţuiască" în primul eşalon.

Cu Viorel Hizo la ultimul meci în tribună după suspendarea de două etape primită la partida de la Timişoara, moldovenii au început repriza a doua hotărâţi să învingă.

Bara lui Gheorghiu a anunţat inevitabilul, iar pe fondul dominării oaspeţilor, atacantul nigerian, Yero Bello a punctat pentru a doua oară în acest sezon şi a înscris golul care a urcat Vasluiul pe locul patru în clasament. „Gaşca nebună" a rămas pe ultima poziţie, iar salvarea de la retrogradare pare o utopie.

Sportul Studenţesc 0

V. Niculescu (Viciu 79)  - Farmache, Raţiu, Patriche, Maxim - B. Pătraşcu (Irimia 70), Cruceru (C. Gheorghe 77) - T.  Bălan, Ferfelea, Varga - Curelea. Antrenor:  Florin Tene

FC Vaslui  1

Kuciak - Milanov, Cânu, Papp, Bălace - Sânmărtean, Ghencev, Wesley (Pouga 67), Gerlem (Gheorghiu 46) - Adailton (R. Costin 33), Yero Bello. Antrenor: Viorel Hizo

Gol: Yero Bello 72

Stadion „Sportul Studenţesc": 500

Arbitru: Alexandru Deaconu

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite