Piţi mută partida dintre Viitorul Constanţa şi FC Vaslui la miezul nopţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă
Victor Piţurcă

La solicitarea selecţionerului, programul etapei viitoare a fost schimbat, ultimul meci al zilei de duminică urmând să înceapă la ora 22.45.

Viitorul Constanţa - FC Vaslui este partida care începe duminică şi se termină luni. Nu va fi întreruptă, aşa cum s-ar putea crede, ci pur şi simplu a fost programată să înceapă la cea mai târzie oră la care s-a jucat vreodată un meci în România. Motivul? Selecţionerul Victor Piţurcă a solicitat ca nicio partidă a unei echipe care ar putea da fotbalişti la naţională să nu se joace luni, deoarece vrea ca în prima zi a săptămânii viitoare să aibă toţi convocaţii la dispoziţie.

Iar cum de la Vaslui, susceptibili de a fi chemaţi la prima reprezentativă sunt Coman, Sânmărtean, Marius Niculae, Stanciu, Sălăgeanu şi Antal, LPF s-a văzut nevoită să mute duminică meciul Viitorul - Vaslui, programat iniţial luni, de la ora 21:30. Atunci a apărut însă altă problemă, cea a televiziunii Digisport, care mai avea în grilă trei partide din Liga I în aceeaşi zi.

Singura soluţie a fost micşorarea cu cinci minute a pauzei dintre partide, pentru a se câştiga un sfert de oră, evitându-se astfel debutul meciului Viitorul - Vaslui la ora 23:00. Practic, duminică, Digisport va face un maraton de fotbal românesc, urmând a transmite meciuri, încontinuu, de la ora 17:00 la ora 00:30.

Cea mai dezavantajată din toate aceste schimbări este Viitorul. Echipa lui Hagi va reveni duminică pe stadionul „Farul" din Constanţa, dar programarea meciului la ora 22:45 cu siguranţă nu va aduce publicul la stadion.  

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite