Phoenix încheie Zilele Culturale ale Bârladului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Legendara trupă rock va susţine în această seară un spectacol de o oră şi jumătate în Centrul Civic. La eveniment sunt aşteptaţi câteva mii de bârlădeni, dar şi fani din alte oraşe.       

Sfârşit de sărbătoare în acorduri de rock la Bârlad. În încheierea Zilelor Culturale ale oraşului, locuitorii sunt invitaţi să asiste la un concert incendiar susţinut de legendara trupă Phoenix. Concertul va începe de la ora 20.30, iar mai mulţi artişti locali vor încălzi atmosfera în deschidere.


Nota de plată: 13.000 de euro


Pentru recitalul pe care îl vor susţine la Bârlad, componenţii formaţiei vor fi remuneraţi cu 13.000 de euro. Chiar dacă activează pe scena muzicală de aproape jumătate de secol, cei de la Phoenix n-au mai cântat niciodată la Bârlad. Acesta este unul dintre motivele care le-a determinat pe autorităţi să-i invite la Zilele Culturale. „În fiecare an am încercat să aducem o trupă renumită care să ţină capul de afiş al acestui eveniment. De-a lungul timpului au venit şi Holograf, Iris sau Voltaj. Programul Zilelor Culturale va fi completat de către artiştii locali pentru că vrem să le dăm şi lor o şansă de afirmare“, a explicat Constantin Niţuc, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bârlad.


Bârlădenii spun că abia aşteaptă să-i asculte pe artiştii pe care până acum i-au admirat doar la televizor. „I-am ascultat cu plăcere şi înainte de Revoluţie, atunci când erau singurii artişti care mai aveau curajul să cânte împotriva sistemului comunist, dar şi după, când şi-au schimbat formula. Cred că ei sunt promotorii muzicii rock din România şi mă îndoiesc că mă voi mai întâlni cu oportunitatea de a-i mai asculta altă dată dacă ratez acest concert. De aceea, o sa-mi iau soţia de mânuţă, poate şi pe nepoţei, şi o să mergem la spectacol“, ne-a spus Grigore Vasile, profesor.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite