Zeci de telefoane mobile descoperite la Penitenciarul din Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În primele două luni ale acestui an, în urma unor razii efectuate în camere, s-au găsit 34 de telefoane mobile care erau ascunse în pardoseală sau în pereţii celulelor.

Alte locuri în care deţinuţii îşi mai ascundeau telefoanele erau corpurile de iluminat, tivul perdelelor sau saltelele de pe paturi.

Pentru 18 persoane private de libertate asupra cărora au fost găsite telefoane mobile în timpul raziilor s-au aplicat sancţiuni constând în retragerea dreptului la vizită pentru o perioadă cuprinsă între trei şi opt luni, retragerea dreptului de a primi pachet sau suspendarea dreptului de a cumpăra bunuri de la chioşcul penitenciarului pe o perioadă de cel mult două luni. În ceea ce o priveşte pe acea persoană care a încercat să introducă un telefon prin sectorul vizite, acesteia i-a fost interzis accesul în penitenciar pe o perioadă de şase luni", a declarat, pentru Mediafax, purtătorul cuvânt al Penitenciarului Vaslui, Nicolae Toma.

Un vasluian arestat pentru pedofilie s-a spânzurat în Penitenciarul Iaşi

Conducerea Penitenciarului Vaslui a sesizat şi organele de cercetare penală în cazul persoanei care a încercat să introducă telefonul mobil în penitenciar, având în vedere că este considerat obiect interzis într-un loc de detenţie.

Rămâi pe vaslui.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din oraş.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite