Petrolul Ploieşti-FC Vaslui 1-2: Inacio începe cu dreptul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wesley este considerat cel mai bun jucător străin din Liga I
Wesley este considerat cel mai bun jucător străin din Liga I

FC Vaslui a reuşit o victorie importantă aseară, în partida din deplasarea de la Petrolul Ploieşti, graţie golurilor înscrise de Wesley şi Nicuşor Stanciu, acesta din urmă înscriind un gol de generic.

Meciul a început extrem de bine pentru gazde care au atacat furbund poarta apărată de Milan Borjan. Practic, singura ocazie a galben-vberzilor din prima repriză a fost semnată de Mike Temwanjera, în minutul 14, care a ratat dintr-o situaţie singur cu portarul o minge lovită cu capul precedată de o cenrare ca la care marca Lucian Sânmărtean. Peste 4 minute, gazdele profită de o neatenţie a arbitrului care a arătat eronat o lovitură de la margine, iar Buhuşi înscrie senzaţional de şa 18 metri din unghi, după  o pasă primtă de la Dina care se afla şi el în off-side în momentul pasei.

După pauză, lucrurile s-au schimbat radical, iar FC Vaslui a ieşit cu o altă faţă de la vestiare. Raul Costin este înlocuit cu Nicuşor Stanciu, iar jocul începe să ne readucă aminte de ce FC Vaslui a jucat în cupele europene. În minutul 63 Wesley egalează din penalty, după care, pe rând, Adailton, Sânmărtean şi, din nou, Wesley ratează ocazii. Salvarea a venit înainte cu două minute de final, prin Nicuşor Stanciu care, la doar 19 ani, a demonstrat că este un fotbalist valoros. Acesta a luat o minge cu el pe partea dreaptă de atac a echipei sale, pătrunde în careu şi şutează necruţător, sub bară, reuşind să aducă victoria formaţiei sale.

PETROLUL: Gritti - Străuţ, Melinte, Bikana, Ben Djemia - Mustivar, Negru - Opriţa, Boudjemaa (Fl. Dumitru '69), Buhuşi - Dina (Borza '58, M. Roman '78).

Antrenor: Valeriu Răchită

VASLUI: Borjan - Milanov, Papp, M. Constantin, Paito - R. Costin (Stanciu '46), N'Doye - Adailton (Gheorghiu '75), Wesley, Sânmărtean - Temwanjera (Yero Bello '90+1).

Antrenor: Augusto Inacio

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite