Petrecere cu muzică populară, mici şi must la Bârlad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maestrul Nicolae Botgros şi formaţia Lăutarii din Chişinău îi vor încânta pe bârlădeni la Sărbătoarea Toamnei. De pe 30 septembrie, timp de trei zile, vasluienii se pot desfăta cu mici, pastramă şi must pe ritmuri de muzică populară şi uşoară. 

 Ultima zi a lunii septembrie va da startul celei de-a opta ediţii a Sărbătoarea Toamnei, eveniment organizat în municipiul Bârlad. Participanţii vor avea ocazia să îi asculte live pe membrii ansamblului folcloric Lăutarii din Chişinău, condus de maestrul Nicolae Botgros.


Bere Gratis pentru tineri


Şi tinerii sunt invitaţi să ia parte la această acţiune deorece pe scena amplasată în spatele Pieţii „9 Mai“ vor urca artişti locali, dar şi artiştii de la Bere Gratis şi Fără Zahăr. „Ca în fiecare an, din punct de vedere muzical, am încercat să acoperim toate gusturile. Această ediţie se va evidenţia printr-o participare mai numeroasă a artiştilor locali, deoarece încercăm să le oferim şi lor o rampă de lansare“, a precizat Constantin Niţuc, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bârlad.


Pe lângă spectacolele care vor avea loc pe parcursul celor trei zile, organizatorii au mai pregătit câteva surprize. În acest an, vor fi amenajate câteva standuri dedicate  unui târg de meşteri populari, la care vor participa peste 30 de artizani din toate zonele ţării.


Take, Ianke şi Cadîr vor oferi sarmale


Mai mult, în ultima zi a festivalului, toată lumea este invitată la cortul lui „Take, Ianke şi Cadîr“, unde vor primi gratuit sărmăluţe şi must. De asemenea, cei care vor dori să ia parte la eveniment, vor avea ocazia să îşi cumpere zarzavaturi  şi legume ieftine, dar vor putea să guste mici sau pastramă de berbecuţ la grătar.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite