Pavlovici și Milisavljevici au fost dați afară de Porumboiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viorel Hizo are mari bătăi de cap înaintea primului duel cu cehii de la Sparta Praga. Mai nou, „Dulăului" i s-a pus în vedere să găsească soluţii pentru înlocuirea jucătorilor Pavlovici şi Milisavljevici.

Aceştia au căzut în dizgraţia finanţatorului Adrian Porumboiu şi nu vor fi pe teren la ora meciului. „Pavlovici şi Milisavljevici sunt liberi să plece, dar ei nu vor. Stau să facă scandal şi să obţină nişte bani prin nişte metode mai puţin ortodoxe. Băieţii ăştia fac presiuni prin mafia impresarilor să le dăm bani de nivelul Ligii Campionilor! Cum să le dau astfel de sume dacă noi nu ne-am calificat în grupe? Pavlovici şi Milisavljevici să plece fluierând, nu sunt în stare să dea o pasă!", a declarat Porumboiu.

Jucătorii daţi afară acum, oricum, nu fuseseră în lot, în ultima etapă. În schimb, Wesley nu numai că a evoluat în partida cu Chia­j­na, dar a şi înscris primul gol al meciului. Joi însă, antrenorul va trebui să găsească o soluţie pentru a-l înlocui pe vârful brazilian care e suspendat. Cel mai probabil, Temwanjera va fi titularizat cu Sparta Praga.

Adailton e OK

Hizo nu se va putea baza nici pe Paul Papp, care urmează să se opereze, săptămâna asta, în Germania, şi nici pe Gabriel Cânu, care se află în recuperare după o intervenţie chirurgicală suferită la ligamentele încrucişate.

Tehnicianul Vasluiului a avut ceva emoţii şi în privinţa lui Adailton. La finalul meciului de sâmbătă cu Concordia, atacantul a ieşit din vestiar cu o pungă cu gheaţă pusă pe pulpa piciorului. Părea că a suferit o întindere, dar după un control medical mai amănunţit jucătorul a aflat că nu are nimic grav şi că va putea juca în turul cu Sparta Praga. Întâlnirea va avea loc pe Stadionul „Ceahlăul" din Piatra Neamţ întrucât arena vasluienilor nu e omologată de UEFA. 

Despre Sparta Praga

- E lider în Cehia cu nouă puncte după primele trei etape.
- A învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0 Slovacko, în campionat.
- Cei mai importanţi jucători sunt Matejovski (căpitan), Kadlec, Zapotocny, Repka şi Kweuke.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite