FOTO Parcare de şmecher cu maşina unuia dintre cei mai bogaţi oameni din Bârlad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ce înseamnă regulile de circulaţie atunci când conduci maşina unuia dintre cei mai bogaţi oameni din Bârlad? Răspunsul îl oferă şoferiţa unui Mitsubishi care a parcat astăzi pe trecerea de pietoni ale uneia dintre cele mai circulate străzi din oraş.

Un cititor ne-a trimis mai multe fotografii în care o maşină de teren Mitsubishi este parcată fix pe trecerea de pietoni situată în faţa Casei de Cultură. Din informaţiile adevarul.ro, maşina este înregistrată pe numele firmei Media Class, controlată de omul de afaceri Dan Dobrovolschi. Media Class este firma care se ocupă cu hrana pacienţilor de la Spitalul de Urgenţă din Bârlad.

„Este inadmisibil aşa ceva. Se pare că dacă ai bani, în Bârlad regulile de circulaţie sunt opţionale", ne-a spus bârlădeanul care a surprins imaginile.

image

(Click pe poze pentru fotogalerie)

Potrivit legii, oprirea, staţionarea sau parcarea pe trecerile de pietoni sunt interzise. Maşina surprinsă de sursele adevarul.ro era condusă de o femeie care, nestingherită, a ieşit din vehicul cu telefonul la ureche, nepăsătoare că autoturismul plasat aiurea încurcă traficul rutier.

Nu este prima dată când vă prezentăm cum regulile de circulaţie sunt ignorate fără sfială de către nababii oraşului.  Acum câteva luni vă prezentam fotografii surprinse de reporterii noştri în care un alt om de afaceri - Florin Pricope, şeful lanţului de magazine Berlin - îşi parca maşina în curba aceleeaşi străzi.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite