Paramedicii vasluieni îşi doresc un avion sanitar SMURD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ca în fiecare an, Fundaţia pentru SMURD a demarat campania „Redirecţionează 2% pentru SMURD 2012", prin care doreşte achiziţionarea unui avion sanitar.

Fundaţia îşi propune prin intermediul Inspectoratului pentru Situaţii de Ugenţă (ISU) Vaslui să popularizeze această campanie de informare.

La nivelul judeţului nostru, îna nul 2011, echipajele SMURD au intervenit la peste 3.200 de solicitări, ceea ce înseamnă că Vasluiul se situează, la nivel naţional, pe locul III în ceea ce priveşte numărul intervenţiilor pe ambulanţă.

Campania din acest an are ca scop achiziţionarea unui aparat de zbor cu rolul de ambulanţă aeromedicală care să pună la dispoziţia medicilor şi asistenţilor care îl deservesc, tot ce este nevoie pentru protejarea vieţii pacientului. Ca şi în anul trecut, paramedicii vasluieni vor fi prezenţi în spaţii publice din cele trei municipii pentru a informa cetăţenii referitor la această campanie. Ei vor pune la dispoziţia celor interesaţi formularele specifice. Acestea pot fi descărcate şi de pe site-ul fundaţiei", ne-a declarat Alina Poiană, purtător de cuvânt ISU Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite