POZA ZILEI Parlamentarul Minune şi manelistul Vijelie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul Adrian Solomon şi manelistul Vali Vijelie
Deputatul Adrian Solomon şi manelistul Vali Vijelie

Printre personalităţile marcante ale României cu care deputatul Adrian Solomon a avut ocazia să se pozeze în cariera sa se află şi nume grele sau greu de pronunţat din muzica românească.

Pe principiul cine se aseamănă se adună la petreceri, îl găsim pe junele Adrian Solomon într-o ipostază mai puţin cunoscută celor din Bârlad. Cu toţii îl ştim ca fiind un tip acid, ce încearcă tot timpul să pună punctul pe „i" în intervenţiile publice pe care le are.

Ei, bine, în imaginea de mai sus, aflăm despre o altă latură a parlamentarului. Cea în care nu mai pune punctul pe „i" ci, mai degrabă, căciuliţe la „ă-urile" din sintagma „fără număr". Şi pentru că, poate, mai sunt şi dintre dumneavoastră care nu recunoaşteţi partenerul de poză şi voie bună a lui Solomon, vă spunem noi. E vorba de inconfundabilul Vali Vijelie, model pentru atâţia tineri şi tinere din ţara noastră, obişnuit al posturilor de televiziune şi, se pare, entertainer pentru politicieni.  

Cert e că deputatul Solomon nu se fereşte să facă această fotografie publică. Asta pentru că noi am găsit-o pe panoul cu fotografii pus în sala de conferinţe a partidului pe care îl conduce. Alături de această poză, mai erau şi altele în care Solomon apare cu alţi politicieni din Bârlad sau din judeţ. Noi ce să înţelegem din asta?

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite