PNL Vaslui refuză să îl susţină pe Dan Bordeianu pentru un nou mandat de parlamentar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul Dan Bordeianu
Deputatul Dan Bordeianu

Organizaţia Judeţeană Vaslui a Partidului Naţional Liberal (PNL) refuză să îi acorde spirjin politic deputaului Dan Bordeainu, cel care a fost numit ca şi candidat la alegerile parlamentare din decembrie de conducerea centrală a partidului, pe Colegiul Vaslui-Rural.

Întâlnirea ce a avut loc vineri, la Bucureşti, a lăsat un gust amar liberalilor vasluieni care s-au trezit cu un candidat băgat cu forţa de conducerea centrală a partidului.

Este vorba de deputatul Dan Bordeianu, a cărui nominalizare este considerată nejustificată de liberalii vasluieni, mai ales că deputatul nu a primit acordul Biroului Judeţea, aşa cum prevede statutul partidului.

„În calitate de preşedinte, am prezentat astăzi (n.r. vineri) la Bucureşti decizia delegaţiei permanente a PNL Vaslui conform căreia Dan Bordeianu nu are susţinerea organizaţiei locale. În consecinţă, organizaţia nu poate să-şi asume candidatura acestuia, fiind în totalitatea răspunderea celor de la centru", a declarat pentru Mediafax, Florin Ciurariu, preşedintele Organizaţiei Judeţene Vaslui a PNL.

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite