O tânără a adormit într-un șanț alături de copilul de patru ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bârlădeanca în vârstă de 26 de ani a petrecut miercuri noaptea la niște rude din localitatea Ciocani. Spre miezul nopții a vrut să plece acasă, însă după câțiva pași a căzut într-un șanț.

Tânăra a fost găsită la scurt timp de câțiva localnici, care au anunțat imediat poliția.Colegii care s-au deplasat la fața locului au găsit femeia și copilul acesteia dormind în șanț. Nu este vorba de comiterea vreunei infracțiuni și din această cauză am sesizat Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului pentru a stabili ce se va întâmpla cu minorul de patru ani", a declarat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

Potrivit DGASPC, în momentul în care a plecat de la petrecere, tânăra era însoțită și de fetița sa, în vârstă de șapte ani. Aceasta din urmă s-a întors însă din drum și a rămas la o mătușă din localitate. „Am fost sesizați de poliție despre faptul că o tânără care era însoțită de un minor au fost găsiți dormind într-un șanț. Asistenții sociali continuă cercetările în acest caz. Minorul se află internat într-un centru de plasament unde va rămâne pentru perioada următoare. După finalizarea anchetei se va decide exact daca minorul va rămâne în grija mamei sau va fi dat în plasament maternal", a declarat Ionel Armeanu, directorul DASPC Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite