Vaslui: O noapte în duba poliției din orașul cu cea mai mare infracționalitate din județ(GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zece apeluri la 112, mai multe sesizări telefonice, zeci de persoane dubiose identificate și o suspiciune de furt. Acesta este bilanțul oamenilor legii de sâmbătă seară.

După opt ore petrecute pe mașina de intervenție a polițiștilor ajungi la o singură concluzie: infractorii și scandalagii nu te lasă să respiri. Mai ales dacă e sâmbătă seara și tinerii ies la discotecă sau bârlădeanul mai bea un pahar de șpriț în plus. Nici nu a început bine schimbul trei (ora 22) că mașina de intervenție a și fost solicitată. În cartierul Deal, o familie a primit „vizita" oamenilor legii pentru deranjarea liniștii publice. Atitudinea sfidătoare cu care scandalagii au întâmpinat polițiștii și jandarmii urma să fie întîlnită la toți bârlădenii care aveau să intre în contact cu poliția pentru restul nopții.

image

 La scandaluri polițiștii se ajută reciproc

 În fiecare noapte polițiștii acoperă orașul prin două mașini și cinci perechi care patrulează pedestru. Când intervine un caz mai deosebit, cele două mașini merg împreună la intervenție. Așa s-a întâmplat și puțin după ora 23.00, când linia 112 s-a înroșit din nou. Un individ de pe strada Trei Ierarhi, era pus pe petrecere și scandal.

image

La fața locului, omul, fost pușcăriaș, se agita de mama focului, supărat nevoie mare că i-a venit poliția la poartă. S-a pus pe înjurat, a scos o lamă și a amenințat că se automutilează. Cunoștință mai veche de a lor, polițiștii l-au luat cu ușurelul pe scandalagiu și au reușit să-l liniștească. Nu pentru mult timp însă. Într-o oră nevastă-sa a sunat la poliție că a fost bătută. Înapoi la casa omului și dă-i muncă de convingere.

image

 Discotecile, un pericol permanent

Duba poliției s-a mai deplasat la o discotecă și un bar care provocau hărmălaie și nu lăsau oamenii să doarmă. La 6 dimineața, când apele păreau să se liniștească telefonul sună din nou. O fata de la o discotecă susținea că a fost lovită de un individ.

image

Citește cum li s-a părut noaptea oamenilor legii în:

image
Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite