Nunta săptămânii la Vaslui. Călin și Andreea și-au jurat iubire veșnică GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călin și Andreea Ioniță
Călin și Andreea Ioniță

După mai bine de 10 ani de când sunt împreună, Călin și Andreea Ioniță au decis să își jure iubire veșnică și în fața lui Dumnezeu.

Călin (29 de ani) și Andreea (27 de ani) se cunosc de ani buni, mai exact din timpul liceului. De cum s-au văzut și-au dat seama că vor fi împreună tot restul vieții, amândoi recunoscând că a fost dragoste la prima vedere. De atunci au împărțit totul, chiar și sarcinile de serviciu, în ciuda faptului că ginerică îi este șef direct soției lui.

Călin și Andreea Ioniță

Dă click pe poze pentru a vedea Galeria Foto

Ei au spus „Da" în fața ofițerului de stare civilă în vara anului 2006, iar săptămâna trecută au decis să promită că vor fi împreună și la bine și la rău și în fața lui Dumnezeu. A urmat o petrecere de pomină într-un restaurant din oraș care a ținut până dimineața. „Pot spune că este cea mai fericită zi din viața mea, deoarece îmi doream nespus de mult să fiu îmbrăcată în mireasă. Acum putem spune că nimeni și nimic nu mai poate sta în calea fericirii noastre", ne-a mărturisit proaspăta mireasă.

Trimite imagini de la nunta ta pe vaslui@adevarul.ro şi povestea ta de dragoste va apărea la rubrica „Nunta săptămânii" din săptămânalul „ADS" Vaslui.

 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite