Nunta săptămânii în Vaslui. Alex și Mihaela au spus DA pentru totdeauna. (FOTOGALERIE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alex și Mihaela Măciucă
Alex și Mihaela Măciucă

Cei doi însurăței au spus „Da" atât în fața ofițerului de stare civilă, cât și în fața lui Dumnezeu.

Alex și Mihaela Măciucă s-au cunoscut în urmă cu 3 ani în Italia. Ambii erau plecați de mai mult timp în această țară pentru a munci.

De cum s-au văzut și-au dat seama că vor fi împreună tot restul vieții, amândoi recunoscând că a fost dragoste la prima vedere. După câteva luni, Alex și-a făcut curaj și i-a făcut Mihaelei prima declarație de dragoste.

Alex și Mihaela Măciucă au spus „DA“ la Starea Civilă

Dă click pe imagini pentru a vedea o FOTOGALERIE cu cei doi îndrăgostiți la Starea Civilă

Acum 3 luni, în timpul unui concediu petrecut pe malul mării, Mihaela a prins curaj și i-a oferit iubitului ei un inel, cerându-i, totodată, să-i fie soț.

La sfârșitul săptămânii trecute, cei doi îndrăgostiți s-au prezentat, alături de nași, în fața ofițerului de stare civilă unde  și-au jurat iubire veșnică. „Este cea mai fericită zi din viața mea. Acum pot spune că le-am făcut aproape pe toate. Ne mai dorim doi copii, ca iubirea noastră să fie cu adevărat una împlinită", ne-a spus, plină de emoții, proaspăta mireasă.

Cei doi vor petrece luna de miere în același loc unde Mihaela l-a cerut în căsătorie pe Alex, departe de restul lumii.

Trimite imagini de la nunta ta pe vaslui@adevarul.ro şi povestea ta de dragoste va apărea la rubrica „Nunta săptămânii“ din săptămânalul „ADS“ Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite