Nunta săptămânii la Vaslui: Ioan și Marcela și-au pus pirostriile după o dragoste la prima vedere GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan și Marcela și-au unit destinele pentru totdeauna
Ioan și Marcela și-au unit destinele pentru totdeauna

Ioan Racoviță și Marcela Blăniță au decis să împartă totul și la bine și la greu după o relație ce durează de mai bine de 4 ani.

Ioan și Marcela s-au cunoscut în timpul anilor de studenție. Amândoi au spus în cor că a fost dragoste la prima vedere.

Cel care a decis să spună pentru prima dată „Te Iubesc" a fost Ioan, iar de atunci au împărțit totul. „Chiar dacă am remarcat-o acum 4 ani, simt că o cunosc pe Marcela de-o viață", ne-a mărturisit proaspătul ginerică.

Ioan și Marcela și-au unit destinele pentru totdeauna

Dă click pe imagini pentru a vedea o Galerie Foto cu cei doi însurăței

La sfârșitul săptămânii trecute cei doi îndrăgostiți, însoțiți de părinți, rude și prieteni, dar și de nașii de cununie, s-au prezentat în fața ofițerului de stare civilă unde și-au jurat iubire veșnică. „Este cea mai fericită zi din viața mea. Pot spune că am făcut un pas spre familie, spre societate. Cum familia înseamnă și copii, sperăm ca în viitorul apropiat să devenim părinți, pentru că ne dorim foarte mult acest lucru", ne-a spus și mireasa.

Cei doi însurăței ne-au mai mărturisit că imediat după petrecerea din seara nunții vor pleca într-un loc secret, numai de ei știut, pentru a petrece luna de miere departe de ochii părinților.

Trimite imagini de la nunta ta pe vaslui@adevarul.ro şi povestea ta de dragoste va apărea la rubrica „Nunta săptămânii“ din săptămânalul „ADS“ Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite