Nunta săptămânii la Vaslui: Paul și Andreea, povestea unei iubiri la prima vedere (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea și Paul Marin
Andreea și Paul Marin

Sâmbăta trecută a fost o zi deosebită pentru Andreea (22 de ani) și Paul Marin (29 de ani), deoarece aceștia și-au jurat iubire veșnică atât în fața ofițerului de stare civilă, cât și în fața lui Dumnezeu.

Povestea de dragoste dintre Andreea și Paul este una demnă de telenovele. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 3 ani, printr-o conjunctură norocoasă. S-au întâlnit la un suc, datorită unor prieteni comuni. Paul s-a îndrăgostit pe loc, însă Andreea a recunoscut că nu prea îl agrea. Abia o a doua întlnire a fost „fatală", atunci când Paul a prins curaj și i-a furat alesei lui o sărutare. „De atunci am decis să împărțim totul, chiar și locuința", ne-a povestit Andreea.

Andreea și Paul la Starea Civilă

Dă click pe poze pentru a vedea imagini de la Starea Civilă

Nu după mult timp, Paul și-a dorit să rămână cu Andreea pentru totdeauna, însă tânăra l-a refuzat constant, până acum câteva luni când și-a dat seama că și el este alesul inimii sale.

Așa se face că, sâmbăta trecută, în prezența părinților și a nașilor de cununie, cei doi și-au jurat iubire eternă atât în fața ofițerului de stare civilă, cât și în fața preotului. „Pot spune că este cea mai fericită zi din viața mea. Acum ne gândim să întregim familia cu un băiețel și o fetiță ca totul să fie perfect", ne-a mai spus proaspăta mireasă.

Andreea și Paul la petrecerea de la local

Dă click pe poze pentru a vedea imagini de la petrecerea de la restaurant

Petrecerea a ținut până luni dimineață, după cum ne-au mărturisit tinerii însurăței,  care se gândesc să plece în luna de miere de Crăciun, undeva într-o locație secretă din Spania.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite