Nemţii angajează şomeri din judeţul Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şomerii îşi notează locurile de muncă vacante
Şomerii îşi notează locurile de muncă vacante

Vasluienii care se pricep la bucătărie, ospătărie sau care ştiu să facă curat în camere de hotel, sunt aşteptaţi în zilele de 25 şi 26 aprilie, la Sibiu, acolo unde va avea loc o bursă pentru ocuparea a 60 de posturi în astfel de meserii.

Angajatorii unor firme de prestigiu din Germania, caută 60 de lucrători în domeniul hotelier-gastronomic şi oferă salarii de până la 2.000 de euro lunar.

Vasluienii care vor să câştige aceşti bani,  trebuie să deţină cunoştinţe de limba germană de nivel B1/B2 pentru personal auxiliar şi C1/C2 pentru personalul de specialitate. De asemenea, experienţa profesională constituie un avantaj.

„Angajarea se va face pentru perioada mai-noiembrie. Timpul de lucru este de 40 ore pe săptămână, cu posibilitatea de a efectua ore suplimentare. Salariul oferit pentru personalul auxiliar este cuprins între 1200-1500 euro brut  pe lună şi pentru personalul de specialitate între 1500-2000 euro brut pe lună, conform tarifelor de land", ne-a delcarat Ioan Adrian Cîrlan, directorul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vaslui.

Cazarea este asigurată de către angajator gratuit sau contra cost.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli cele mai importante informații din oraș și județ.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite