Negreştiul are începând de astăzi echipaj SMURD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paramedicii vor interveni în oraşul Negreşti şi şase comune limitrofe, iar pacienţii vor fi transportaţi pentru îngrijiri medicale de specialitate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui

Echipajul are în dotare o ambulanţă de tip B, primită de la Ministerul Sănătăţii, prevăzută cu aparatura necesară pentru medicină de urgenţă.
„Este un moment important în viaţa inspectoratului, având în vedere că necesitatea acestui echipaj în zonă este evidentă, cel mai apropiat spital fiind în municipiul Vaslui. Începând cu această zi, toate subunităţile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă «Podul Înalt» al judeţului Vaslui au câte un echipaj SMURD, ceea ce este o reuşită pentru unitate şi un sprijin real pentru cetăţenii judeţului nostru", a spus col. Neculai Olaru, şeful ISU Vaslui.
El a mai adăugat că cei 16 paramedici (din care 4 conducători auto paramedici) care sunt încadraţi pe noua ambulanţă de la Garda II Negreşti au parcurs toate etapele de pregătire medicală, prin cursuri teoretice şi stagii de pregătire practică în acordarea primului ajutor medical calificat, echipajul fiind autorizat de Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite