A N'Doy(t) sufletele suporterilor: FC Vaslui-Pandurii 0-0

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Vaslui nu reuşeşte să îşi revină după eliminarea din Liga Campionilor şi bifează un nou eşec consecutiv în ultimele trei partide.

Partida a început cu o oarecare viteză pentru galben-verzi şi părea că va fi un adevărat spectacol fotbalistic pentru cei aproximativ 4.500 de suporteri veniţi la stadion.

Experienţa lui Petre Grigoraş şi-a spus, însă, cuvântul şi a ştiut să închidă toate atacurile Vasluiului spre poarta lui Mingote.

Prima ocazie clară a primei reprize a venit pe final, în minutul 42, atunci când Nicuşor Stanciu a intrat în careul oaspeţilor, a driblat tot ce i-a ieşit în cale şi, în loc să profite de culoarul creat şi să şuteze, este contrat de fundaşii Pandurilor, spre disperarea fanilor.

Primul şut pe poartă a venit în minutul 61, bomba lui Marius Niculae fiind respinsă de portarul gorjenilor.

Atacul a continuat la poarta oaspeţilor într-o manieră disperată a Vasluiului, în care compartimentul de mijloc aproape că a lipsit în partea a doua a jocului. Fiecare atingere a lui N'Doye a fost nesigură, iar spectatorii au observat acest lucru şi l-au taxat pe senegalez cu huiduieli.

Nici intrarea lui Cordoş în teren nu a schimbat cu nimic datele problemei, iar rezultatul pe tabela de marcaj a rămas 0-0 şi după fluierul de final al arbitrului.

Şumudică nu are soluţii

Antrenorul Marius Şumudică pune acest rezultat de egalitate pe seama oboselii jucătorilor, a psihicului acestora, dar şi pe lipsa de soluţii de pe banca de rezervă. „Eu zic că meritam să câştigăm acest meci. Am avut mai multe ocazii decât ei. Oricum, am întâlnit o echipă bună care are jucători ce joacă de ceva timp împreună. Eu trag de 12-13 jucători din trei în trei zile şi e greu. Sper ca în această săptămână băieţii să îşi revină din punct de vedere fizic, dar şi psihic, deoarece am aşteptări mari de la ei", a declarat Şumudică la conferinţăa de presă de după meci.

Grigoraş, foarte mulţumit

Punctul obţinut la Vaslui l-a făcut extrem de bucuros pe antrenorul gorjenilor, Petre Grigoraş, care a ţinut să îşi felicite elevii pentru acest rezultat. „Am întâlnit poate cea mai puternică echipă din Liga I. Eu sunt foarte mulţumit de rezultat, pentru că până acum nu am reuşit să scot niciun punct aici. Nu am folosit nicio autobază, ci jocul lor ne-a forţat să ne apărăm. Eram mai bucuros dacă se termina un 3-3, dar şi aşa e un rezultat echitabil", a declarat şi Petre Grigoraş.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite