N-avem loc la masa bogaţilor: (Lille-FC Vaslui 2-0)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a treia oară consecutiv, FC Vaslui nu reuşeşte să ajungă în grupele Ligii Europa. OSC Lille a câştigat cu scorul de 2-0 manşa secundă a play-off-ului Europa League.

Chiar dacă au jucat destul de slab, "galacticii" lui Lopez Caro s-au văzut furaţi de centralul întâlnirii, norvegianul Tom Hagen care, a acordat un penalty pornit de la o fază clară de offside a lui Sow. Chiar şi aşa, tactica şi schimbările ibericului nu au adus niciun fel de schimbări în jocul tactic al Vasluiului care a arătat impresia că joacă la plesneală. Nici Gheorghiu, nici Farkas şi nici Pavlovic nu au adus nimic nou în jocul echipei.

Prima reuşită a francezilor a venit în minutul 70, atunci când  centralul Hagen nu a văzut poziţia mai mult decât clară a lui Sow şi a dictat penalty după ce jucătorul celor de la Lille a fos faultat în careu de Duşan Kuciak. Cabaye transformă lovitura de pedeapsă, iar Chedjou închide tabela şi speranţele vasluienilor în minutul 83 cu un şut deviat în propria poartă de Papp.

Adrian Porumboiu: "Arbitrii sunt nişte dobitoci"
Finanţatorul galben-verzilor a acuzat dur maniera de arbitraj a brigăzii norvegiene pe care a comparat-o cu una din Liga a IV-a din România. "Francezilor ar trebui să le fie ruşine să se bucure pentru victoria asta. Şi mă întreb de ce ne fac pe noi ţigani?! Eu nu am văzut la nivelul ăsta aşa ceva şi am fost arbitru atâţia ani de zile", a tunat Porumboiu în direct la DigiSport.

Lopez Caro: "Păcat de efortul jucătorilor mei"
Tehnicianul  Vasluiului a aruncat şi el săgeţi către arbitrii întâlnirii. "Cred în conştiinţa profesională şi în responsabilitatea pe care trebuie să ţi-o asumi cînd comiţi erori. Nu este vorba doar de arbitrul principal, ci şi de cei doi colegi. Sentimentul principal este legat de o durere în suflet. Jucătorii mei au făcut eforturi enorme şi doream ca acest lucru să fie recompensat", a spus spaniolul.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite