Miss Boboc „Emil Racoviţă“ va participa la cel mai nou show de televiziune de la Prima TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Georgiana Agarici (dreapta) alături de mama ei
Georgiana Agarici (dreapta) alături de mama ei

Tânără, talnentată şi frumoasă, acestea sunt calităţile care îi dau posibilitate Georgianei Agarici să ajungă una dintre cele mai renumite vedete de muzică uşoară din România. 

Georgiana Agarici se pregăteşte pentru concursul care i-ar putea schimba total viaţa. Adolescenta din Vaslui a trecut de preselecţiile celui mai nou show marca Prima TV, intitulat „M-a făcut mama artist". Marele premiu al acestui concurs va fi o bursă la unul dintre cele mai importante colegii de muzică din Statele Unite ale Americii, acolo unde câştigătorul se va întâlni cu Justin Bieber şi cu echipa lui.

În vârstă de 15 ani, Georgiana Agarici învaţă la Liceul Teoretic „Emil Racoviţă" din Vaslui, este în clasa a IX-a şi a câştigat titlul de „Miss Boboc“ din acest an la acest liceu. Ea studiază pianul de la vârsta de 12 ani cu binecunoscutul profesor Dumitru Jijie, iar de un an şi jumătate a început să studieze şi canto, având-o ca îndrumător pe profesoara Carmen Trufia.

În 2011, Georgiana se poate lăuda cu numeroase premii câştigate la festivalurile concurs din ţară. Vocea, talentul , dar şi sfaturile primite de la cei care se ocupă de ea au determinat-o pe tânăra vasluiancă să participe la acest show, unde este obligatorie şi prezenţa mamei.

„Visul previzualizat este pe cale să devină realitate. Am încredere în talentul şi capacitatea de acumulare a cunoştinţelor care-i vor defini evoluţia în cadrul acestui concurs. Cred că are cea mai bună voc din lume şi este competiţia care îi poate schimba destinul", ne-a spus Nuţi Agarici, mama Georgianei.

Show-ul de televiziune va debuta pe micile ecrane pe data de 22 martie, de la ora 20:00. Mai trebuie adăugat şi faptul că marele câştigător va semna şi un contract de reprezentare pe un an cu una dintre cele mai importante case de discuri din România.

Rămâi pe vaslui.adevarul.ro ca să afli cele mai importante informații din oraș și județ.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite