Ministrul Berca i-a cerut prefectului de Vaslui siguranţă pe străzi în noaptea de Înviere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Berca a avertizat şefii de inspectorate
Ministrul Berca a avertizat şefii de inspectorate

Gabriel Berca, Ministrul Administaţiei şi Internelor (MAI) a convocat, ieri, prefecţii în videoconferinţă. Le-a cerut acestora să acorde o mai mare atenţie sărbătorilor de Paşti cât priveşte asigurarea unui climat de siguranţă. Alături de prefectul de Vaslui au mai aprticipat şi directorii Direcţiei Sanitar-Veterinare şi Protecţiei Consumatorilor.

„Am nevoie de oameni în stradă, am nevoie de poliţie în activitate, de jandarmi acolo unde există zonde turism care vor fi luate cu asalt în zilele ce urmează. Să fim pe poziţie pe zona rutieră. Vom avea trafic destul de aglomerat. Noi la nivelul ministerului am stabilit câteva proceduri foarte clare, nu numai pentru această activitate, pentru toate activităţile şi vă rog la nivelul fiecărui judeţ să luăm toate măsurile necesare pentru ca, de joi începând, până luni, inclusiv marţi, să avem operaţionalizate toate aceste măsuri pe care noi le-am luat", le-a spus Gabriel Berca, Ministrul Admininistraţiei şi Internelor.
La nivelul judeţului Vaslui, prefectul a cerut ca în zonele unde se află mănăstiri, jandarmii şi poliţiştii să fie prezenţi pentru a se evita situaţiile neplăcute.

Mare atenţie la zonele turistice apropiate de pădure! Într-un an am fost şi eu la Bujoreni şi la un moment dat am plecat de acolo, întru-cât lumea umbla cu lumânări aprinse, cu ţigări, fără să fie atenţi la persoanele de lângă. Poliţia cred că îşi face datoria, DSVSA şi CJPC sunt în pieţe. Acordaţi mare atenţie pentru că în perioada asta se strecoară şi bişniţari şi cunoaştem din experienţa anilor trecuţi că acum se vinde orice. Lumea intră în febra cumpărăturilor şi nici nu îi putem opri să nu cumpere produse tradiţionale, care au un semn de întrebare, cât de tradiţionale sunt. În rest, succes şi sărbători fericite vă doresc la toţi!", a adăugat şi Csaba Levente Szekely, prefectul judeţului Vaslui.

Atât poliţia, cât şi jandarmeria, au anunţat că, în zilele de sărbătoare, vor fi pe străzi în număr mult mai mare faţă de o zi obişnuită pentru a asigura un climat de siguranţă civică.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli cele mai importante informații din oraș și județ.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite