Mercedes ticsit cu ţigări de contrabandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Captură impresionantă a poliţiştilor de frontieră vasluieni care au descoperit în trafic, în urma unui control de rutină, un bărbat de 35 de ani din Republica Moldova care circula la volanul unuit autoturism plin cu ţăgări de contrabandă.

Bărbatul a fost oprit acum două seri în municipiul Huşi. La o privire mai atentă, oamenii legii au observat că bancheta din spate a maşinii era rabatată, iar în maşină existau mai multe colete voluminoase.

În urma controlului amănunţit, s-a constatat că în autoturism erau 11 colete, numărând 13.495 de pachete de ţigări cu timbru de acciză din Republica Moldova, marca Plugarul, în valoare totală estimată de 68.000 lei. În torpedoul maşinii au fost descoperite mai multe înscrisuri, printre care şi un contract de închiriere a autoturismului respectiv încheiat între persoana în cauză şi o societate de profil din Suceava.

image

Maşina era ticsită cu ţigări de contrabandă

Poliţiştii de frontieră vasluieni au întocmit dosar penal pe numele suspectului sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate sau marcate necorespunzător peste limita a 10.000 de ţigarete. Acesta a fost prezentat ieri Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi cu propunerile legale", ne-a declarat Irina Mirică Gheucă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Vaslui.

 

 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite