Măsuri suplimentare de siguranţă în noaptea de Înviere a Domnului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 400 de poliţişti şi jandarmi vor asigura paza cleor mai importante lăcaşuri de cult din judeţul Vaslui, dar şi din oraşe, în noaptea de Înviere.

Ca în fiecare an, poliţiştii şi-au luat din timp măsuri de siguranţă, pentru a afec faţă publicului numeros care va fi prezent la manifestările religioase şi culturale din judeţ.

„Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui a luat o serie de măsuri suplimentare, în perioada 14-16 aprilie. Astfel, aproape 250 de polițiști vor acționa în dispozitive de ordine și siguranță publică, poliție rutieră, investigații criminale și investigarea fraudelor. Activitățile vor fi desfășurate împreună cu celelalte instituții cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice", a declarat Mihaela Ștraub, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

Şi căile de acces către biserici sau mănăstiri vor fi supravegheate atent de poliţiştii de la rutieră care vor fi prezenţi în trafic în toate cele 3 zile de sărbătoare.

De asemenea, şi jandarmii vor intensifica acţiunile de asigurare a ordinii şi liniştii publice. Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Vaslui va participa cu efective sporite atât la mănăstirile aflate în mediul rural, cât şi la bisericile din oraşe.

„În noaptea Învierii Domnului, 110 jandarmi vor asigura atât dispozitivele de ordine şi siguranţă publică, cât şi rezerva de intervenţi", ne-a declarat Lucian Modoranu, purtătorul de cuvânt al IJJ Vaslui.

Poliţiştilor şi Jandarmilor li se vor alătura şi poliţiştii locali care vor fi constituiţi şi ei în patrule mobile şi terestre în noaptea de Înviere.

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite