FOTO Maşini de lux şi zeci de mii de pachete de ţigări confiscate în urma a 90 de percheziţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii legii au descins, zilele trecute, în casele a 90 de persoane suspectate că ar face parte dintr-o reţea specializată pe traficul de ţigări de contrabandă. Anchetatorii i-au filat pe suspecţi mai bine de jumătate de an înainte de a-i percheziţiona.

În urma descinderilor, 38 de persoane au fost duse la sediul DIICOT Vaslui, acolo unde au fost audiate. Procurorii au decis să emită mandate de arestare pe numele a nouă dintre acestea, doi cetăţeni din Republica Moldova şi şapte români. Alţi doi contrabandişti au primit interdicţia de a părăsi ţara pe durata desfăşurării anchetei.

image

Click pe imagini pentru a vedea ce au confiscat oamenii legii de la contrabandişti

Din reţeaua de contrabandişti făceau parte atât persoane din ţara noastră cât şi din Republica Moldova. Oamenii legii au descins în mai multe locuinţe din Bârlad, Zorleni, Murgeni, Raiu, Ţuţcani, Floreni şi Blăgeşti. Au fost confiscate 15.000 de pachete de ţigări, două autoturisme marca BMW, 400 de litri de motorină, dar şi 2.560 euro şi 21.383 lei.

Citeşte şi:

Polițiștii au confiscat o sacoșă plină cu țigări de contrabandă

Traficul cu țigări înfloreşte la graniţă

 Ţigările de contrabandă erau depozitate în locaţii aparţinând suspecţilor, iar de aici distribuite către diverse persoane pentru a fi comercializate. Persoanele în cauză sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă, evaziune fiscală şi iniţierea sau constituirea ori aderarea sau sprijinirea sub orice formă a unui grup, în vederea săvârşirii de infracţiuni", a spus Alina Dima, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite