Mașină ticsită cu țigări de contrabandă în Vama Albița

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Republica Moldova este cercetat penal de polițiști după ce a încercat să introducă în ţară, prin Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, 1.500 de pachete de ţigări. Acestea erau ascunse în portierele şi în pragurile autoturismului pe care îl conducea.

Țigările au fost descoperite în momentul în care Viorel B., în vârstă de 32 ani, din Republica Moldova, a fost suspus controlului vamal.  „Întrucât cantitatea de ţigări găsită depăşeşte limita prevăzută de legislaţia în vigoare, poliţiştii de frontieră vasluieni au întocmit cetăţeanului Viorel B. dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate sau marcate necorespunzător peste limita a 10.000 de ţigarete, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi cu propunerile legale", a spus Irina Mirică-Gheucă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră (IJPF) Vaslui.

Ţigări în valoare de  3.225 lei, dar și autoturismul evaluat la 26.000 lei au fost indisponibilizate în vederea confiscării.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite