VIDEO/ Maşină cu jandarmi, oprită fix pe trecerea de pietoni. Cetăţeanul care a filmat: „Jandarmii erau la o doză de bere“ (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un vasluian a filmat o maşină a Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Vaslui în timp ce staţiona pe o trecere de pietoni din municipiul Vaslui.

UPDATE Reprezentanţii IJJ au aflat de la reporterii noştri despre isprava jandarmilor. Ei spun că în acea maşină  erau patru jandarmi. „Doi dintre aceştia se aflau acolo pentru că trebuiau să intreprindă o acţiune comună cu Inspectoratul Teritorial de Muncă, iar alţi doi aveau alte sarcini de serviciu. Într-adevăr pe filmare se vede că au parcat de trecerea de pietoni, de aceea noi vom demara o anchetă pentru a vedea exact ce s-a întâmplat acolo", ne-a spus Lucian Modoranu, purtătorul de cuvânt al IJJ Vaslui.

Acesta a mai precizat că jandarmii au fost identificaţi, însă identitatea lor nu poate fi făcută publică.

„Nici nu se pune problema insă ca jandarmii să fi consumat alcool", a mai spus Modoranu.

___________________

În filmare se vede cum maşina în care se află jandarmii are uşa deschisă. De aici putem trage concluzia că oprirea vehiculului nu este doar de scurtă durată.

Potrivit descrierii făcute de vasluianul care a încărcat videoclipul pe YouTube, oamenii legii ar fi consumat băuturi alcoolice în momentul în care erau filmaţi.

„Jandarmi din Vaslui la o cutie de bere, parcati pe trecerea de pietoni din spatele Pietei Traian. Deh, în parcare erau în văzul lumii şi mai era şi soare, se incalzea berea cred", scrie utilizatorul site-ului de video-sharing la descrierea făcută videoclipului.

Acesta mai precizează că filmarea a fost făcută pe 16 iunie, la ora 10:00.

Paul Smântână, şeful IJJ Vaslui nu a putut fi contactat până la această oră.

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite