8 Martie, ziua bucuriei pentru comercianţii de flori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comercianţii de flori din Piaţa Vidin abia au făcut faţă solicitărilor
Comercianţii de flori din Piaţa Vidin abia au făcut faţă solicitărilor

Ca în fiecare an, ziua de 8 Martie reprezintă un prilej de bucurie pentru comercianţii de flori, datorită vânzărilor care au crescut chiar şi de 20 de ori mai mult decât într-o zi obişnuită.

Practic, alergătura după flori a început încă de ieri, 7 martie, când absolut toate florăriile sau tarabele cu flori din pieţele Vasluiului erau asaltate de cumpărători, îndeosebi de bărbaţi.

În această dimineaţă, în Piaţa Vidin, sute de oameni se călcau în picioare pentru a cumpăra o floare sau un aranjament floral, mai ales că şi comercianţii au practicat preţuri mai mici faţă de anul trecut.

Ieşenii s-au înghesuit la flori. Află cât costă atenţiile de 8 Martie FOTO

„Nu pot să mă plâng. Ba chiar am cerut ajutorul unor rude ca să putem face faţă numărului mare de clienţi. Aşa se întâmplă de fiecare dată în preajma zilei de 8 martie, dar parcă anul acesta a fost mai aglomerat", ne-a spus unul dintre comercianţi.

Oferta florarilor a fost cu mult peste aşteptările vasluienilor, preţurile variind între 1 leu firul şi 50 de lei un aranjament floral. Trandafirii costau între 6 şi 10 lei, gerbera se vindea la 5 lei, garoafa la 2 lei, iar florile de sezon, precum freziile sau zambilele puteau fi cumprate cu preţuri între 2 şi 5 lei.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite