Marius Şumudică a debutat cu stângul la FC Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Ninel Şumudică
Marius Ninel Şumudică

În ultima partidă amicală jucată în cantonamentul din Austria, FC Vaslui a fost învinsă cu 1-0 de selecţionata Emiratelor Arabe Unite, Marius Şumudică debutând cu stângul pe banca tehnică a galben-verzilor.

Primul antrenament condus de Marius Şumudică a avut loc joi dimineaţă, iar a şedinţa de pregătire au lipsit Marius Constantin şi Ousmane N'Doye, oficialii moldoveni precizând că ambii jucători au fost trimişi să efectueze câte un RMN, după ce în cursul zilei de miercuri au acuzat accidentări.

Aseară, galben-verzii au efectuat un meci test cu selecţionata Emiratelor Arabe care ia învins pe aceştia cu un gol înscris în ultimul minut de joc al primei reprize.

Şumudică a folosit următorii jucători în primul 11: Straton (Cerniauskas)-Milanov, Cordoș (Cânu), Varela, Sălăgeanu (Celeban)-Caue (Jumisse), N.Stanciu (Gheorghiu)-Antal, Wesley, Sânmărtean-Reis (Buhăescu).

Potrivit oficialilor clubului vasluian, echipa va mai juca încă 5 amicale în cantonamentul din Austria, printre adversari numărându-se şi FC Krasnodar (Rusia) şi Slovan Liberec (Cehia).

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!



Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite