MM Stoica va prelua astăzi FC Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de astăzi, Adrian Porumboiu îi va preda ştafeta lui MM Stoica, cel care va ocupa funcţia de preşedinte executiv al clubului pentru o perioadă de doi ani şi jumătate.

Aşa cum a promis în nenumărate rânduri, finanţatorul galben-verzilor, Adrian Porumboiu, se va îndepărta încetul cu încetul de ceea ce înseamnă FC Vaslui şi îi va lăsa locul lui Mihai Stoica, unul dintre cei mai apreciaţi oameni de fotbal din România.

MM are menirea de a duce la îndeplinire obiectivul propus de Porumboiu elevilor lui Lopez Caro, şi anume acela de a câştiga titlul de campioni ai Ligii I în următorii doi ani.

Citeşte şi: Porumboiu: “Va semna pe doi ani şi jumătate!”


"Aștept ca Mihai Stoica să preia odată povara emoțiilor pe care le am după fiecare meci disputat de FC Vaslui. Ca președinte executiv, Mihai Stoica se va ocupa de organizarea echipei și, vă garantez eu, acest lucru se va cunoaște și va bucura pe toată lumea. Are ochiul format, a fost la atâtea echipe, în interiorul lor, și știe foarte bine ce are de făcut la un club de fotbal", a declarat Adrian Porumboiu care, a ţinut să precizeze încă o dată că antrenorul echipei va fi în continuare spaniolul Lopez Caro.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite