MM Stoica îşi negociază revenirea la Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui FC Vaslui, Lopez Caro a fost suspendat, astăzi, din funcţie, în urma unei decizii a Consiliului de Administraţie a clubului. În aceste momente, Mihai Stoica îşi renegociază revenirea în funcţia de preşedinte executiv al grupării galben-verde.

Surse apropiate clubului galben-verde susţin că Mihai Stoica a revenit la Vaslui pentru a renegocia cu Adrian Porumboiu contractul său pentru preluarea funcţiei de preşedinte executiv al clubului.

Chiar în aceste momente, fostul manager al Urziceniului se află în discuţii cu finanţatorul moldovenilor.

Prezenţa lui MM Stoica la Vaslui coincide cu suspendarea lui Lopez Caro din funcţia de antrenor al echipei.

Începînd cu data de 8 octombrie, în urma deciziei Consiliului de Administraţie al Sporting Club SA Vaslui, s-a dispus începerea cercetării disciplinare cu privire la salariatul Juan Ramon Lopez Caro, antrenor principal al Sporting Club Vaslui, precum şi constituirea unei comisii de cercetare disciplinară prealabilă.Pe perioada cercetării disciplinare, în baza articolului 52, litera A din Codul Muncii, contractul individual de muncă încheiat cu domnul Juan Ramon Lopez Caro SE SUSPENDĂ. În tot acest timp, clubul va apela la serviciile unui antrenor interimar", se arată într-un comunicat de presă postat pe site-ul clubului.

Levy sau Hizo?

La ora 18:00, jucătorii lui FC Vaslui au programat un antrenament care va fi condus de un alt antrenor. Conducerea clubului a refuzat să dezvăluie numele noului antrenor, însă, surse apropiate clubului susţin că noul tehnician va fi ales dintre Roni Levy şi Viorel Hizo.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite