Lupul paznic la oi/ Un angajat de la Stanleybet a luat bani din gestiune şi i-a pierdut pe toţi la păcănele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Silviu-Constantin Cogălniceanu va trebui să dea explicaţii în faţa judecătorilor după ce a prejudiciat o agenţie din Bârlad a firmei de pariuri cu aproape 7.500 de lei.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad au dispus trimiterea în judecată a bârlădeanului de 28 de ani pentru delapidare.

În rechizitoriu întocmit pe numele său, Cogălniceanu este acuzat că, în perioada în care era angajat la o agenţie din Bârlad a Stanleybet (2009) a luat banii din seif şi i-a pierdut la aparatele de jocuri de noroc. Tânărul a crezut că va scăpa basma curată şi nu a mai completat actele contabile aferente sumelor de bani încase din ziua respectivă. Isprava a fost descoperită a doua zi, chiar de colega de muncă a bărbatului, care a anunţat imediat directorul zonal al firmei.

"În timpul cercetărilor, învinuitul a recunoscut că a început să joace la aparatele de jocuri electronice cu banii pe care îi avea în seiful agenţiei şi care proveneau din încasări, fără a preciza în mod exact suma de bani însuşită [...] Cu toate astea, el nu este de acord cu valoarea totală a prejudiciului", se precizează în rechizitoriu.

Cogălniceanu este judecat în stare de libertate pentru delapidarea, infracţiune care, conform Codului Penal, se pedepseşte cu închisoare între 1 şi 15 ani.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite