Lucrări întârziate la ANL-urile din Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ultimele apartamente ANL au fost date în folosinţă în 2004
Ultimele apartamente ANL au fost date în folosinţă în 2004

Cele 80 de apartamente ANL din Zona Industrială a Vasluiului trebuiau date în folosinţă la jumătatea lunii trecute. Acestea îi vor putea primi însă pe tinerii chiriaşi cel mai devreme la sfârşitul acestui an.

Viceprimarul Daniel Neacşu spune că Agenţia Naţională pentru Locuinţe nu a furnizat toţi banii constructorilor, astfel că aceştia s-au aflat în imposibilitatea de a continua lucrările. „Au fost nişte întârzieri la plăţi, astfel că termenul de finalizare a lucrărilor a fost programat pentru 16 decembrie. Acum se lucrează la interioare, la tencuieli, instalaţii termice şi electrice. Facem tot ce depinde de noi pentru ca termenele de dare în folosinţă sa fie respectate“, a declarat Daniel Neacşu. El a adăugat că nevoia de locuinţe în Vaslui depăşeşte în acest moment necesarul care îl poate asigura Primăria. Pentru cele 80 de apartamente au fost depuse în total peste 300 dosare, însă doar 121 au fost aprobate.

În municipiul Vaslui nu au mai fost date în folosinţă locuinţe ANL din 2004, atunci când au fost inaugurate două blocuri. Primăria Vaslui mai are depusă la Bucureşti documentaţia pentru începerea lucrărilor la alte 60 de apartamente ANL, iar lucrările ar trebui să demareze în decursul acestui an. De asemenea, tot pentru 2011, municipalitatea a prevăzut în buget şi construirea a două case sociale în zona Rediu, cu 10 apartamente. Solicitanţii de locuinţe ANL trebuie să aibă vârsta până în 35 de ani şi să  fi avut apartamente în proprietate.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite