Lucian Sânmărtean a semnat prelungirea contractului cu FC Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sanmartean
Sanmartean

Lucian Sânmărtean a renăscut la Vaslui şi, deşi are 31 de ani, toate cluburile care au auzit că mijlocasul va intra în iarnă în ultimele 6 luni de contract cu echipa lui Adrian Porumboiui, şi-au exprimat dorinţa de a-l transfera. Cele mai interesate au fost Steaua şi Rapid.

Adrian Porumboiu nu se putea despărţi de perla sa şi azi a reuşit să-i prelungească contractul pe încă două sezoane.

"În acest moment e aproape ca şi rezolvat. Se poartă negocieri, sunt probleme care se poartă între Lucian şi conducerea clubului. Îmi doream ca el să rămână la Vaslui. Nu doream să pierdem niciun jucător, mai ales că aceştia sunt foarte importanţi pentru echipă', a declarat Hizo.

Adrian Porumboiu i-a oferit lui Lucian un salariu stagional de 200.000 de euro, plus 300.000 de euro la semnătură, doar că Sânmărtean şi-ar dori un venit la nivelul lui Wesley şi al lui Adailton, adică în jur de 400.000 de euro pe an. Interesant este că jucătorul nu a participat la nici o rundă de negocieri, ci a preferat să se prezinte la tratative abia după ce totul a fost definitivat, iar el doar a semnat actele.

Sânmărtean a ajuns la Vaslui la începutul anului 2010, liber de contract. În cei aproape doi ani scurşi pînă acum, fotbalistul a bifat 57 de meciuri în Liga 1 şi a marcat de trei ori.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite