Liceul din Negreşti va avea căldură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei 2.000 de elevi de la Liceul din Negreşti învaţă în frig
Cei 2.000 de elevi de la Liceul din Negreşti învaţă în frig

După ce mai bine de 5 ani, elevii Liceului „Nicolae Iorga" din Negreşti au învăţat în frig, autorităţile judeţene au reuşit să rezolve această problemă.

Consiliul Judeţean (CJ) Vaslui a aprobat alocarea sumei de 5 miliarde de lei unităţii de învăţământ, bani cu care centrala termică a liceului va fi racordată la reţeaua de gaz metan.

„CJ a alocat suma de cinci miliarde pentru a se rezolva problema la această unitate de învățământ. Le-am transmis clar celor care se ocupă de racordarea centralei termice la rețeua de gaz că până la data de 20 noiembrie centrala trebuie să fie funcțională. Nu sunt mulțumit de ritmul în care se lucrează și am cerut firmei respective să urgenteze treaba, astfel încât să nu se depășească termenul impus", a declarat Vasile Mihalachi, preşedintele CJ Vaslui.

În iarna anului trecut, internatul liceului a fost închis, iar elevii au învăţat în condiţii greu de imaginat, asta din cauză că Primăria s-a plâns de fiecare dată că nu are bani pentru achiziţionarea combustibilului necesar.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite