Lefter va „zbura”?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Bârladului, Constantin Constantinescu, a declarat că în momentul în care Spitalul de Urgență va trece în administrația Consiliului Local, actualul manager va fi înlocuit „cu siguranță".

Descentralizarea sistemului sanitar pune pe jar clasa politică din Bârlad. De la 1 iulie Spitalul de Urgență „Elena Beldiman" va trece sub administrația Primăriei Bârlad, ceea ce înseamnă că managerul unitații sanitare va fi numit de către municipalitate. Constantin Constantinescu, edilul-șef al Bârladului a declarat, azi dimineață, că Dionisie Lefter, cel care a preluat frâiele spitalului în urmă cu câteva săptămâni, va fi demis. „Cu siguranță conducerea va fi preluată de către Viorel Petcu (n.r. fostul manager). El e și de meserie și a demonstrat că este mai bun decât Lefter, care a pus interesul lui și a găștii sale de fiecare date în fața interesului spitalului. Pe mine mă interesează să fie mai bine pentru oameni", a declarat Constantinescu.

Pe de cealaltă parte, Dionisie Lefter este destul de rezervat în comentarii. „Este un război al declarațiilor aici. Eu nu pot spune prea multe decât că va trebuie respectată legea, dacă se va ajunge la schimbarea managerului. Sunt anumiți pași legali de care cei de la Primăriei vor trebui să țină seama", ne-a zis Lefter.

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite