Lecţii de autoapărare şi mişcare pentru vasluieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care vor să scape de kilogramele în plus sunt aşteptaţi să facă sport la sălile din oras. Oferta este generoasă, atât în Vaslui, cât şi în Bârlad. Cei interesaţi pot practica ju jutsu sau taekwondo.

Specialiştii consideră că Ju-jutsu este „mama“ artelor marţiale, deoarece din el s-au născut stiluri mai noi precum judo, aikido, karate sau kyokushin.

„Avem pretenţia că putem învăţa pe doritori tot ce e mai eficient în lupta de stradă, ju jutsu reprezentând de fapt arta supravieţuirii. Este o alternativă de petrecere a timpului liber şi, de ce nu, de a slăbi făcând mişcare“, ne-a spus Mihaela Iacob, administratorul unui club din Vaslui.  O alternativă pentru doritori  este primul club de taekwondo din judeţul Vaslui. Cei care vor să urmeze cursurile de aici sunt aşteptaţi lunea, miercurea şi vinerea la sala de sport a Liceului Teoretic „Emil Racoviţă“. Doritorii mai trebuie să ştie că preţul unui abonament lunar este tot 40 de lei. „Mişcarea face bine pentru sănătate. Dacă mai învăţăm şi tehnici de autoapărare este cu atât mai bine“, spune Vlad Surugiu, student.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite