La 28 ani, acuzat de furt şi tâlhărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 28 de ani din municipiul Galaţi este autorul a trei infracţiuni de furt şi una de tâlhărie.  Faptele au fost comise de Costel C. În municipiul Bârlad, în perioada 11-15 iunie.

„În ziua de 11 iunie, Costel C. a pătruns în incinta unui magazin din municipiul Bârlad, a cerut gestionarei mai multe produse şi profitând de neatenţia femeii, a sustras dintr-un sertar suma de 370 lei. Împreună cu un alt cumpărător gestionara a încercat să-l reţină pe tânăr, însă acesta a lovit femeia, a aruncat banii şi a părăsit magazinul. În data de 14 iunie, prin acelaşi mod de operare, tânărul, aflat într-un alt magazin din municipiul Bârlad, a profitat de neatenţia gestionarei şi i-a sustras din geantă, care se afla pe tejghea, portofelul în care femeia avea acte personale. Câteva ore mai târziu, tânărul s-a deplasat într-un alt magazin din municipiul Bârlad şi a solicitat gestionarului băuturi alcoolice. În timp ce acesta s-a îndrepta spre locul unde se aflau băuturile solicitate, Costel C. a sustras de pe tejghea o borsetă în care se aflau suma de 150 lei şi acte personale. De asemenea, în dimineaţa de 15 iunie, bărbatul a pătruns în incinta unui magazin din zona Gării Bârlad şi profitând de neatenţia gestionarei a sustras de pe tejghea un telefon mobil", a adeclarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

 C. Costel a fost reţinut de poliţişti pentru o perioadă de 24 ore şi prezentat în faţa instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă. Tânărul este cunoscut cu antecedente penale. Judecătoria Bârlad a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi tâlhărie.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite