Ipoteză şocantă în cazul bătrânului găsit bucăţi la marginea Vasluiului. Acesta ar fi fost sfâşiat de 40 de câini maidanezi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cazul lui Gheorghe Cucoş, bătrânul care a fost găsit mort pe 10 martie lângă poligonul auto, devine tot mai greu de descifrat pentru procurorii care îl anchetează.

Potrivit lui Ovidiu Berinde, procurorul care se ocupă ce acest caz, felul în care a murit bătrânul de 75 de ani este unul îngozitor.

Prima ipoteză lansată de acesta, în urma cercetărilor efectuate la faţa locului, a declaraţiilor martorilor, dar şi a probelor primite până acum de la medicii legişti, îi duce pe anchetatori la un verdict crunt: victima a fost sfâşiată de o haită de câini care îşi face veacul în apropierea poligonului auto.

Cert este că, în zona respectivă, sunt vreo 40 de câini maidanezi care îşi duc veacul. Frânturile de pe bucăţile de organe găsite până acum indică clar muşcături de animale", ne-a mărturisit procurorul Berinde.

Mai multe amănunte despre acest caz şocant poţi citi atât în ediţia tipărită a ziarului Adevărul de miercuri, 14 martie, cât şi pe site-ul vaslui.adevarul.ro. Ziarul poate fi găsit la chioşcuri şi costă 1,9 lei.

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite