Incendiu devastator! O familie a rămas fără agoniseala de-o viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu izbucnit aseară într-o gospodărie din  localitatea vasluiană, Bârzeşti, a distrus aproape toată averea pe care o aveau propietarii.

Focul a izbucnit în jurul orei 18:00, însă, din cauza vântului, acesta a început să se extindă. Localnicii împreună cu pompierii s-au chinuit mai bine de două ore şi jumătate să stingă flăcările puternice.

Din nefericire, din gospodăria respectivă au ars două clădiri anexe, 10 tone de fân, 3 tone de coceni, un adăpost de animale şi un coteţ de porci, dar şi câteva utilaje.

„Pompierii au intervenit cu două autospeciale, dar au fost ajutaţi şi de localnici. Intervenţia a fost una extrem de dificlă, ţinând cont de vântul care bătea şi care a făcut ca focul să se extindă cu repeziciune. Din fericire, s-a reuşit lichidarea incendiului la timp, iar casa de locuit a fost salvată, la fel ca şi alte două locuinţe aflate în imediata apropiere", a precizat Alina Poiană, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru situaţii de Urgenţă Vaslui.

Din primele cercetări, pagubele se ridică la suma de peste 15.000 de lei, însă nu se ştie de la ce a pornit incendiul. Poliţia va efectua verificări şi în cursul zilei de astăzi pentru a vedea dacă a fost un accident sau o mână criminală.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite