Inacio nu vrea ca Oţelul să înscrie prima

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul formaţiei FC Vaslui, Augusto Inacio, a declarat,ieri, într-o conferinţă de presă, că echipa sa va juca ofensiv împotriva campioanei Oţelul Galaţi, precizând că a pregătit meciul din sferturile Cupei României de joi pentru a-l câştiga în 90 de minute şi nu după prelungiri.

Inacio a motivat aceată declaraţie după ce a studiat îndeaproape tacticile de joc folosite de majoritatea antrenorilor din Liga I.

„În primele două meciuri oficiale noi am înscris şase goluri şi am primit unul. Noi o să mergem acolo să atacăm. Ştiu că aici în România de obicei o echipă după ce marchează se retrage, noi nu avem filosofia asta, dar avem nevoie să înscriem primii. Pentru că dacă luăm gol, Galaţiul se va retrage, se va închide în apărare şi va apela la contraatac. De aceea cred că dacă vom marca primii, atunci vom mai marca. Dacă vom primi gol trebuie să avem capacitatea de a reveni. Meciul poate ajunge inclusiv la prelungiri, dar noi am pregătit acest meci să îl câştigăm în 90 de minute", a spus tehnicianul portughez.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite