Inacio: „Vom lupta împotriva tuturor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dezamăgit de lucrurile murdare caer se întâmplă în campionatul românesc, antrenorul Vasluiului, Augusto Inacio, este hotărât să meargă până la capăt şi să câştige titlul.

„Toate tunurile sunt pe Vaslui", asta crede portughezul Inacio pe acest final de campionat, care susţine că echipa pe care o va întâlni în următoarea rundă, Sportul Studenţesc, va veni la Vaslui să facă jocurile altei echipe.

Tehnicianul galben-verzilor le-a declarat război celor de la Sportul, după ce antrenorul Daniel Isăilă a declarat că se teme de arbitraj.

E normal ca ei să spună asta, pentru că sunt sigur că au un bonus foarte mare ca să câștige. Ei nu vor face jocul lor, ci vor face jocul altora ca să câștige. Dar, campionii trebuie să aibă un spirit de sacrificiu foarte mare. Trebuie să luptăm contra oboselii, contra accidentărilor, contra adversarilor, contra celor care investesc în adversari. Trebuie să luptăm contra tuturor", a declarat Augost Inacio.

Partida dintre FC Vaslui şi Spotul Studenţesc va avea loc duminică, de la ora 19:30, iar fanii vasluieni se bucură de intrare liberă.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite