FC Vaslui-Rapid, astăzi, ora 20:00. Inacio: „Vreau să bat Rapidul la cel puţin două goluri“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasluienii vor să tranşeze calificarea în finala Cupei României încă din prima manşă a semifinalei cu Rapid, pe care speră să o învingă la o diferenţă de cel puţin două goluri.

Compexul numir Rapid poate fi destrămat în această seară, cel puţin asta îşi doreşte antrenorul galben-verzilor, Augusto Inacio. Tehnicianul portughez are însă şi o temere, şi anume oboseala jucătorilor. El consideră că întâlnirea cu giuleştenii lui Copos va fi una crâncenă, de aceea a ţinut să precizeze că din cauza programului, în ultima perioadă s-a bazat pe recuperarea fizică a elevilor săi.

„Din cauza programului încărcat nu am prea avut timp la dispoziţie să ne antrenăm. Am făcut doar recuperare. Acest joc nu este unul decisiv, însă este important pentru noi să luăm un avantaj mai mare de două goluri, dcă vrem să sperăm la finală. Sunt sigur că va fi un joc fără menajamente", a declarat Inacio.

Face varză campionatul românesc

Într-un interviu acordat presei din Portugalie, Augusto Inacio a vorbit în termeni deloc lauditivi despre competiţia în care activează.

„Simt că lipsesc cele mai bune condiţii de muncă, cele mai bune decizii, dar şi pariurile pe jucătorii tineri, pe formarea lor, fiindcă tinerii au puţine oportunităţi.Se vorbeşte mult despre arbitraj, şi în fiecare zi. Toţi se plâng până când echipa lor câştigă. Este de 30 de ori mai rău decît în Portugalia!", a afirmat Inacio, antrenor plătit de Adrian Porumboiu cu 20.000 de euro pe lună.

Rămâi pe vaslui.adevarul.ro ca să afli cele mai importante informații din oraș și județ.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite