Inacio: "Obiectivul nostru este să câştigăm fiecare meci"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei FC Vaslui, Augusto Inacio, a declarat, după victoria din meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 3-1, că formaţia sa a obţinut un succes important şi a practicat un joc bun.

„O victorie importantă în faţa unei echipe care dorea să obţină prima victorie din acest retur. Adversarii au fost motivaţi după jocul foarte bun făcut la Galaţi şi se bazau pe faptul că noi nu am avut timp de refacere. Dar noi am intrat foarte motivaţi în teren. Am făcut un joc bun în prima repriză, iar în partea a doua am încercat să avem mai multă posesie, să controlăm jocul. Ceahlăul a încercat să joace la rezultat şi ne-a obliogat pe noi să alergăm foarte mult. Am făcut un joc bun. Am văzut acum acum capacitatea jucătorilor noştri şi sacrificiul lor. Îi felicit pe jucătorii Ceahlăului care au dat dovadă de dorinţă şi au încercat să întoarcă rezultatul", a spus Inacio.

Tehnicianul Vasluiului nu se gândeşte deocamdată la titlu: „Singurul gând pe care îl avem acum este să câştigăm meciul cu FC Braşov. Asta este singura certitudine. Obiectivul nostru este să câştigăm fiecare meci pe care îl avem. O echipă care se află la zece puncte de primul loc trebuie să joace. Dacă vom câştiga toate meciurile, iar ceilalţi mai pierd puncte putem ajunge şi la titlu. Este un maraton şi cine va pierde cele mai puţine puncte va câştiga titlul".

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite