Hugo Luz a fost suspendat două jocuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hugo Luz
Hugo Luz

Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal a decis suspendarea jucătorului formaţiei FC Vaslui, Hugo Luz, pentru două jocuri şi l-a amendat cu 3.000 de lei, pentru eliminarea din partida cu CFR Cluj, din cadrul etapei a XXIV-a a Ligii I, informează site-ul oficial al LPF.

De asemenea, antrenorul secund al formaţiei vasluiene, Joaquim Da Costa, a fost suspendat pentru un joc şi penalizat cu 320 de lei, iar clubul FC Vaslui a fost sancţionat cu o amendă de 10.000 de lei.

Hugo Luz a rămas fără permis de conducere, după ce a fost prins beat la volan

Pentru scandări triviale ale propriilor suporteri la partida cu FC Braşov, clubul Petrolul Ploieşti a fost sancţionat cu o penalitate de 10.000 de lei.

În cadrul aceleiaşi şedinţe, s-a decis suspendarea pentru un joc şi penalizarea cu 500 de lei a antrenorului secund al formaţiei Universitatea Cluj Emil Szolomajer, pentru incidentele de la partida cu FCM Târgu Mureş.

Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal a stabilit data de 25 aprilie ca termen de pronunţare în cazul plângerilor formulate de patronul clubului CFR Cluj, Arpad Paszkany, împotriva preşedintelui FC Dinamo, Nicolae Badea, şi a finanţatorului FC Steaua, Gigi Becali.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli cele mai importante informații din oraș și județ.

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite