Hizo: „Voi menaja titularii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei FC vaslui, Viorel Hizo, a declarat înaintea partidei de astăzi din Cupa României, cu Dunărea Galați, că va folosi în teren jucătorii acre au evoluat mai puțin până acum.

Hizo încearcă să obţină calificarea în sferturile cupei României cu rezervele, deoarece pentru formația pe care o pregătește urmează o perioadă dificilă, cu partide importante în campionat şi Europa League.

„S-a acumulat o stare de oboseală evidentă şi normală la echipă, iar Dunărea e o formaţie din liga a doua, pe care în mod normal trebuie să o eliminăm, indiferent cu ce echipă vom juca noi. Trebuie să ţin cont şi să odihnesc o serie de jucători, pentru că risc alte accidentări. Va fi un meci greu, pentru că parcurgem o etapă foarte grea, s-a acumulat o stare de oboseală evidentă şi normală la echipă. Meciul nu va fi uşor, dar sper să-l câştigăm. Ne dorim foarte mult să ne calificăm mai departe", a spus Hizo.

Meciul dintre FC Vaslui și Dunărea Galați va începe de la ora 16:00, iar suporterii vasluieni beneficiază de intrare gratuită, însă accesul pe stadion se va face numai după ce spectatorii vor trece pe la casele de bilete pentru a-și ridica tichetele pentru turnicheți.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite